Een belangrijke levensles

 

Op 1 december 2015 kreeg ik een nier van mijn zus. Op het moment dat ik dit schrijf is dit precies vijf jaar geleden. Behalve dat ik hierdoor weer zonder dialyse door het leven kon, leverde het me ook een pijnlijke maar zeer waardevolle levensles op. Maar die kwam door een indirect gevolg van deze zware operatie. Niet de nier werd afgestoten, maar ik.

In bovenstaande video vertel ik hierover.

de zwerfielosoof na zijn niertransplantatie

Celebrating the Sttupid

Het biertje waarmee ik proost op mijn zus kreeg ik twee dagen eerder opgestuurd. Het is uit de serie “Celebrating the Sttupid” van Vedett. Vedett is een bier van Duvel, het overbekende Belgische bier.

Zo’n drie jaar geleden heb ik voor Duvel een presentatie gegeven over mij zwerfielosofie. Toen noemde ik het nog ’the Power of One’. Blijkbaar heeft het indruk gemaakt, of ze vonden mijn verhaal stupide, haha. Ze belden me een paar maanden geleden of ik mee wilde werken aan hun serie “Celebrating the Sttupid”.

Celebrating the Sttupid, de ZwerfielosoofEen viertal bieren met achterop het etiket informatie over mijn projecten. “En we maken ook een heel cool filmpje van je.”

Dit blijken ze ook te vragen aan andere gekkies die onze wereld mooier maken.

Op de site van “Celebrating the Sttupid” vind je die prachtig gemaakte filmpjes over al die gekkies. En natuurlijk ook die van mij. Ze duren allemaal precies 1 minuut. Duvel begrijpt blijkbaar ook ’the Power of One’ 😉

Proost op de gekkies!

En vooral op die lieve zus van mij.

De Zwerfielosoof en zijn zus

Peter,
de Zwerfielosoof.