Peter Smith

Directeur

De filosoof achter KLEAN en Zwerfie. Ook kunstenaar, maakte het grootste beeld ter wereld van zwerfvuil. Maakt nu een nog groter beeld.

Peter begon met KLEAN nadat hij zelf iets kleins deed aan een groot probleem. Tot dan had hij er alleen maar over geklaagd. Door die kleine actie loste het probleem grotendeels op. KLEAN staat dan ook voor Klagen Loont Echt Absoluut Niet.

Het zelfde principe –iets kleins doen aan grote problemen– past hij nu dagelijks toe. Als eerste was dit zwerfafval. 

Nu richt hij zich op de catastrofale denkfout die mensen maken: Iets kleins doen heeft geen invloed op onze Aarde.  

 

Christine van Tuyll

Marketing en PR

Ik sta sterk achter de KLEANs filosofie over ‘The Power of One’, waarbij kleine bijdragen wèl zin hebben en de wereld wel degelijk beter maken. Zo hoop ik ook dat mijn kleine bijdrage bij het realiseren van de Plastic Madonna uiteindelijk voor een grote impact zal zorgen rond het bewustzijn van zwerfafval. Bij KLEAN help ik mee bij het acquireren van donaties voor het kunstproject de Plastic Madonna.

Loura Vlam

Marketing en PR

Hoi, ik ben Loura Vlam. Ik vind dat KLEAN een prachtige boodschap heeft met ‘The Power of One’ en ik vind het nog mooier dat hierbij het probleem van zwerfafval wordt aangepakt. Vandaar dat ik me naast mijn werk inzet als vrijwilliger bij KLEAN. Daar help ik met het ophalen van donatiegelden, om het kunstproject Plastic Madonna tot een groot succes te maken! 

Bert Kreulen

Penningmeester

Socrates Schouten

Voorzitter

Peter Smith

Interim secretaris

Plastic Surgeons 

Samen met vrijwilligers uit maar liefst elf verschillende landen zijn we de losse delen van  Plastic Madonna aan elkaar aan het lassen, plastic lassen.

Domique, Adrian, Julie-Anne, Pedro, Lucia, Peter, Marilla, Reyn, Matt, Yvonne, Carol, Anette, Silvia, Bonnie, Bryony, Alejandra en Presston.