Post adres
Loefzijde 28
1034 KX Amsterdam

 

Atelier adres

Hamerstraat 2-4
1021 JV Amsterdam

 

e-mail   info@stichtingklean.nl

telefoon  06 55960778

Twitter: @KLEAN_nl

Instagram @KLEAN_nl

Facebook  Kleanworldwide

Peter Smith

Peter Smith

Directeur

De filosoof achter KLEAN en Zwerfie. Ook kunstenaar, maakte het grootste beeld ter wereld van zwerfvuil. Maakt nu een nog groter beeld.

Loura Vlam

Loura Vlam

Marketing en PR

Hoi, ik ben Loura Vlam. Ik vind dat KLEAN een prachtige boodschap heeft met ‘The Power of One’ en ik vind het nog mooier dat hierbij het probleem van zwerfafval wordt aangepakt. Vandaar dat ik me naast mijn werk inzet als vrijwilliger bij KLEAN. Daar help ik met het ophalen van donatiegelden, om het kunstproject Plastic Madonna tot een groot succes te maken! 

Christine van Tuyll

Christine van Tuyll

Marketing en PR

Ik sta sterk achter de KLEANs filosofie over ‘The Power of One’, waarbij kleine bijdragen wèl zin hebben en de wereld wel degelijk beter maken. Zo hoop ik ook dat mijn kleine bijdrage bij het realiseren van de Plastic Madonna uiteindelijk voor een grote impact zal zorgen rond het bewustzijn van zwerfafval. Bij KLEAN help ik mee bij het acquireren van donaties voor het kunstproject de Plastic Madonna. 

Socrates Schouten

Socrates Schouten

Voorzitter

Bert Kreulen

Bert Kreulen

Penningmeester

Peter Smith

Peter Smith

Interim secretaris

Plastic Surgeons 

Samen met vrijwilligers uit maar liefst elf verschillende landen zijn we de losse delen van  Plastic Madonna aan elkaar aan het lassen, plastic lassen.

Domique, Adrian, Julie-Anne, Pedro, Lucia, Peter, Marilla, Reyn, Matt, Yvonne, Carol, Anette, Silvia, Bonnie, Bryony, Alejandra (en Presston)